top of page

OM TINE

Tine Berg er en erfaren stylist og make-up artist. Hun arbejder med reklamefilm, stills til reklamer, portrætter til redaktionelt brug, samt interiørstyling. 

Som stylist er Tine sikker, og iderig. Hun er god til at finde ind til kundens præferencer samtidig med at hun holder en rød tråd gennem de enkelte styles, så resultatet passer til historien.

Tine har stylet mange af de mennesker der er allemandseje i Danmark:

Mads Mikkelsen, Lars Mikkelsen, Paprika Steen, Frederiks Cillius (Kirsten Birgit),

Sonja Ricther, Mikael Persbrandt, Medina, og mange, mange flere.

Som make-up artist er Tine både effektiv og empatisk. Hvad enten det er en superstjerne eller en statist fra Midtsjælland, er Tine ofte den der har den længste og tætteste kontakt til de medvirkende. Og hun er bevidst om at den rolle ofte handler om mere end bare at gøre klar til optagelse, men også holde energien oppe, og få de medvirkende til at føle sig godt tilpas. 

 

Ud over styling og make-up af medvirkende, er Tine også en erfaren interiørstylist, og rekvisitør. Hun har både arbejdet i den lille skala med produktskud, hvor hun også gerne kommer med kreativt input, til de helt store reklamefilm.

Tine kan således også løse den samlede styling af både modeller og interiør samt lave make-up, på de opgaver der har størrelsen til det.

Tine løser gerne opgaver i både indland og udland, og har lavet mange jobs udenfor Danmarks grænser. 

 

bottom of page